A través dels nostres valors -entre els que destaquen el respecte, la implicació, la confiança, la qualitat i la honestedat- ajudem les persones a superar les dificultats personals o trastorns psíquics i fomentem el creixement personal. 

A Serveis Psicològics oferim als usuaris les teràpies més adients a les necessitats que requereix el cas concret i amb més eficàcia científica adequant-les al màxim per tal d’optimitzar els efectes: individual, familiar, de parella, grupal…

Incorporem el treball multidisciplinari establint llaços de col·laboració amb altres equips professionals intervinents, com especialistes de la salut (psiquiatres, neuròlegs…), de l’aprenentatge (pedagogs, logopedes…) o de la justícia (advocats, pèrits judicials…).

Els responsables dels tractaments exercim la funció professional preservant en tot moment la confidencialitat de les persones i/o entitats que acudeixen al nostre centre.

Per accedir a la teràpia es pot contractar el servei de forma privada.

Així mateix, tenim la confiança de les principals mútues sanitàries per a les prestacions de salut mental: Adeslas, Asisa, Sanitas, DKV…

Teràpies

Ansietat, fòbia, depressió, anorèxia, bulímia, trastorn obsessiu-compulsiu, addiccions, psicòtics, trastorns de personalitat, etc.

Dificultats en l’adaptació a una nova ciutat, integració, dubtes, canvis.

Abús o problemàtiques des de la infància.

Pèrdua d’éssers estimats, suport en malalties pròpies o d’algun familiar o proper (oncologia, fibromiàlgia, malalties cròniques o terminals, etc.)

Fill amb TDAH, trastorn del vincle, trastorn de l’espectre autista, etc.

Timidesa, vergonya, fòbia social, assetjament escolar o bullying, problemes amb el grup, noves relacions.

Problemes de comunicació, sexualitat, embaràs, ruptura, divorci, etc.

Teràpia Online

Amb l’objectiu d’adaptar-nos a la nova realitat, des de Serveis Psicològics oferim un sistema de teràpia ON LINE que compleix amb les mesures de confidencialitat i seguretat. Aquesta modalitat té l’avantatge que permet apropar la psicologia a qualsevol persona sense importar el lloc on es trobi, els horaris i les condicions podent efectuar la sessió des de la comoditat de la seva llar.